Utrechtse Election Night in TivoliVredenburg

Op 21 maart is TivoliVredenburg het podium van de Utrechtse Election Night. De gemeente Utrecht houdt in de Pandora een feestelijke uitslagenavond en de NOS zendt haar landelijke uitslagenuitzending live vanuit het gebouw uit. Iedereen is van harte welkom.

Tijdens de uitslagenavond van de gemeente staan onder andere muziek, cabaret en een popquiz op het programma en blikken we met journalisten en (voormalig) raadsleden terug op de verkiezingstijd. De uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen volgen we op de voet. Rond 21.20 presenteert de NOS de Utrechtse exitpoll en tegen het einde van de avond maakt burgemeester Jan van Zanen de voorlopige uitslagen bekend.

Uitzending NOS
Ook de NOS is aanwezig en zendt vanuit TivoliVredenburg haar landelijke uitslagenuitzending uit. De presentatie is in handen van Rob Trip en Dionne Stax. Bezoekers van de uitslagenavond van de gemeente Utrecht kunnen ook een kijkje nemen bij de opnames van de NOS.

Praktische informatie
De deuren van TivoliVredenburg openen om 19.30. De toegang is gratis. We adviseren bezoekers wel om op tijd te komen, want de zaalcapaciteit is beperkt. Bezoek de website van Tivoli voor meer informatie.