Magazine

Het magazine van Centrummanagement Utrecht verschijnt vier keer per jaar. Alle ondernemers in het centrum van Utrecht krijgen deze in de bus. Daarnaast is CMU Magazine hier te downloaden als PDF-bestand.

Centrum Magazine Utrecht herfst 2017

Het NFF is weer afgelopen. De bladeren vallen weer van de bomen. De paarden van Sint Maarten en Sint Nicolaas staan al weer te trappelen van ongeduld. Winter Utrecht is al weer in voorbereiding. Het wordt weer knus in de stad, en zeker in het weekend van 16 en 17 december. Tijd dus voor de herfsteditie Centrum Magazine Utrecht. Naast voorpret over Knus, deze keer een kijkje bij Bananas op de Twijnstraat, Café Fier achter het Stadhuis op de Korte Minrebroederstraat en fietsten we langs bij U-stal Zadelstraat, waar overigens nu de nieuwe stadsplattegrond onder meer te vinden is.

Centrum Magazine Utrecht zomer 2017

We zijn de zomer weer begonnen met een goedgevulde zomereditie! Ook voor deze editie doken we weer de stadskwartieren in. Zo namen we een kijkje bij The Domestic Botanist op het Jansveld en in het Museumkwartier laat Reinhard Frans zien hoe innovatie de winkel is. Een stukje Finland ontdekten we in het Stadhuiskwartier en bij Vis 'n Friet op de Vismarkt eet je vanzelfsprekend duurzaam verantwoord. Op onze cover stralen vader en zoon Broekman, in het hart van ons magazine vertellen ze over hun passie.

Centrum Magazine Utrecht voorjaar 2017

Het eerste nummer van 2017 is uit! Deze keer met nog meer aandacht voor de mensen die het centrum zo leuk maken! Zo straalt Lindsey Knoop op de voorpagina en vertelt ze in het hart van het blad over haar trots: haar winkel Tenue de Ville op de Oudegracht 259 in het Domkwartier. Daarnaast komen nog meer ondernemers uit de verschillende stadskwartieren aan het woord: Héron Petit Restaurant in het Museumkwartier, Jet & de Juffrouw uit het stadhuiskwartier, polette in het Vredenburgkwartier en nieuwkomer LUCAS in het Universiteitskwartier. Verder een artikel over Guuerilla Marketing, de nieuwste winkels en natuurlijk weer bijdragen van Utrecht Marketing, Ondernemersfonds Utrecht, VCOC en meer.

5 jaar CMU... We hebben heel wat bereikt

Jaarverslag en Jubileumuitgave waarin we terugblikken op 5 jaar centrummanagement in Utrecht en vooruitkijken naar wat ons nog te doen staat. Naast feiten en cijfers, in deze editie bijdragen van voorzitter Jacques Blommendaal, centrummanager Jeroen Roose - van Leijden vanuit CMU. Karel V directeur Leo Hollman laat traditioneel vanuit de horeca zijn licht over 5 jaar CMU schijnen terwijl Ronald Besemer van Toerisme Utrecht én Utrecht Marketing het afgelopen jaar doorneemt. In deze editie ook de eerste centrummanager van Utrecht : Jorine de Soet. Zij stond aan de wieg van centrummanagement toen het nog in oprichting was. Verder aan het woord: Alan Gommers (Fondsmanager Ondernemersfonds Utrecht), Jan Hagenouw (Belangenvereniging Hoog Catharijne) en Culturele Zondagen. En verder stellen wij nogmaals onze kwartiermakers voor en bieden we een overzicht van de behaalde resultaten tussen 2012 en 2017.

Winter 2016

In deze winterse editie meer info over de winterse feesten die zich de komende tijd in het centrum afspelen, nemen we een kijkje in Wijk C bij MoMs en gaan we verder de kwartieren in. Want vanaf deze editie heeft elk Stadskwartier zijn eigen pagina waar je kunt lezen wat er te doen is en welke winkel we deze keer in de spotlight zetten.

Herfst 2016

Weer verder doorontwikkeld en met een nieuwe naam: CENTRUM MAGAZINE. We hopen hiermee nog meer het magazine van en voor de ondernemers in het centrum van Utrecht te zijn. Nu nog meer nieuws over en vanuit de Stadkwartieren, Toerisme, Cultuur, Winkels, Veiligheid, Bereikbaarheid en Leefbaarheid. In deze edite onder meer een mooi interview met Amin Mayahi van Republic Dutch uit het Domkwartier.

Zomer 2016

In het laatste nummer van CMU Magazine een interview met Gijs Werschkull van Gys, columns van OfU, VCOC en CMU, een overzicht van nieuwe winkels en nieuws over en uit het centrum van Utrecht.

CMU Magazine Voorjaar 2016

CMU Magazine Winter 2015

CMU Magazine Najaar 2015

CMU Magazine Zomer 2015

CMU Magazine Voorjaar 2015

CMU Magazine Winter 2014

CMU Magazine Najaar 2014

CMU Magazine Herfst 2014

CMU Magazine Zomer 2014

CMU Magazine Voorjaar 2014

CMU Magazine Winter 2013

CMU Magazine Najaar 2013

CMU Magazine Zomer 2013

CMU Magazine Voorjaar 2013

CMU Magazine Winter 2012

CMU Nieuwsbrief Najaar 2012

CMU Nieuwsbrief Najaar 2012

CMU Nieuwsbrief Zomer 2012

CMU Nieuwsbrief Voorjaar 2012