Eerste Utrecht Canal Pride

Op 17 juni kleurt Utrecht roze als de eerste Utrecht Canal Pride door de grachten van de stad trekt! Meer dan 25 boten van organisaties uit de LHBT+ gemeenschap varen tussen 13:00 – 17:00 uur over de Oudegracht!

Kom de parade aan te moedigen langs de gehele Oudegracht aan de kant en op de werven (zie route). Het wordt wel heel druk, dus wees verstandig en mijd het winkelgebied te mijden vanwege verwachte drukte.

Ondertussen vindt in de roze hotspot van Utrecht, op de Jacobibrug en het Jacobskerkhof tussen 14:00 – 23:00 uur de Pride Street Party plaats.
Deze jaarlijkse Street Party wordt georganiseerd door Cafe Kalff, Bodytalk en Rubber. Tot 23.00 uur kun je dansen en genieten van optredens en dj’s op het podium op de brug (Kalff en Bodytalk) en op het Jacobskerkhof (RUBBER Stage). De hele buurt wordt afgezet en het mooiste decor voor een feest is de Utrechtse gracht. Entree is gratis.

Voor meer info over het programma kijk je op: www.utrechtcanalpride.nl

Midzomergrachtfestival
Van 16 t/m 25 juni 2017 vindt het jaarlijkse Midzomergrachtfestival in Utrecht plaats. De Utrecht Canal Pride vormt de opening van het Midzomergrachtfestival. Dus waarom maak je er geen weekendje Utrecht van? Dan kun je op vrijdagavond 16 juni alvast naar het Openingsfeest “Gracht&Nacht” op het Stadhuisplein van 19.30 tot 01.00 uur. En op zondag geniet je van de Parkdag vanaf 13.00 uur in het Griftpark. Voor meer info en het volledige programma van Midzomergracht kijk je op www.midzomergracht.nl